Víno – čiření

Starší nebo obohacené víno ​​je již fyzicky, chemicky a mikrobiologicky stabilní a vyžaduje pouze konečný lesk zlepšit jiskru a odstranit případné kvasinky a bakterie.

Parker|domnick hunter vyvinul dva klíčové produkty, které mohou být použity pro jemné čiření vína, PREPOR PP a PREPOR NG.

cireni vina

 PREPOR PP

  • Odstraní kvasinky
  • Zredukuje bakterie

 PREPOR NG

  • Nejschopnější pro separaci látek, vylepšená hloubková konstrukce
  • Odstraní kvasinky
  • Zredukuje bakterie
  • Odstraní zákal
  • Zkonstruováno pro regeneraci zpětným proplachem

Kapalinová filtrační pouzdra HSL s 1, 3, 5, 7, 8 a 10ti filtračními elementy.

  • konstrukce předfiltračních pouzder z AISI 316L .
  • připojovací adaptéry s oběma otevřenými víčky a typ 222.
  • řada připojovacích šroubení a přírub, též odvzdušnění a vypouštěcích napojení a také různé materiály těsnění.

Komentáře nejsou povoleny.